Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11

Chia sẻ: Nguyễn Minh Nhựt | Ngày: | 23 đề thi

0
1.185
lượt xem
77
download
Xem 23 đề thi khác
  Download Vui lòng tải xuống để xem file gốc
   Like fanpage Thư viện Đề thi Kiểm tra để cùng chia sẻ kinh nghiệm làm bài
Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11

Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11
Mô tả bộ sưu tập

Ôn tập theo từng đề thi là cách mà các học sinh hay chọn để làm quen với dạng đề, ôn tập, nâng cao kiến thức. Hiểu điều đó, Thư viện eLib giới thiệu Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11 được tuyển chọn kỹ càng, thuận tiện cho việc ôn tập, hệ thống kiến thức cũ. Chúc các em thi tốt!

LIKE NẾU BẠN THÍCH BỘ SƯU TẬP
Xem Giáo viên khác thảo luận gì về BST
Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11

Bộ đề thi kiểm tra chất lượng môn Tiếng Anh lớp 11
Tóm tắt nội dung

Đề kiểm tra chất lượng môn tiếng Anh lớp 11 - Đề số 1

Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1). A). off B). safe C). of D). knife

2). A). thick B). think C). thus D). thin

3). A). rough B). tough C). though D). cough

4). A). work B). worn C). torn D). torch

5). A). dear B). hear C). spear D). swear

Choose the word whose main stress is in a different position

6). A). dangerous B). performance C). marathon D). tropical

7). A). environment B). entertainment C). development D). enjoyment

8). A). prepare B). historic C). struggle D). decide

9). A). approximately B). accuse C). final D). deny

10). A). promotion B). consider C). technique D). material

Choose the best answer.

11). She wondered ..................... her father looked like now, after so many years away.
A). what B). whose C). that D). how

12). He's very poor, and he has ................. possessions.
A). a little B). any C). little D). few

13). Betty is quite ............................ of cooking a meal for twelve people.
A). capable B). efficient C). clever D). expert

14). ...................... I realised the consequences, I would never have contemplated getting involved.
A). When B). Had C). Unless D). If

15). When I saw Jane, I stopped and smiled, but she ............... me and walked on.

A). ignored B). denied C). omitted D). refused

16). A learner driver must be .................... by a qualified driver.
A). connected B). involved C). accompanied D). associated

17). Some people .................... at least four hours a day watching TV.
A). spend B). use C). last D). take

18). As far as I'm ............., it's quite all right for you to leave early.
A). consulted B). concerned C). regarded D). bothered

19). Don't be late for the interview, ............... people will think you are a disorganized person.
A). unless B). or so C). if not D). otherwise

20). He ............... a policeman; he is much too short.
A). should be B). can't be C). looks like D). must be
 

Đồng bộ tài khoản