Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24

Chia sẻ: Trần Thị Kim Lắm | Ngày: | 1 đề thi

0
9
lượt xem
0
download
  Download Vui lòng tải xuống để xem file gốc
   Like fanpage Thư viện Đề thi Kiểm tra để cùng chia sẻ kinh nghiệm làm bài
Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24

Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24
Mô tả bộ sưu tập

Chúng tôi xin giới thiệu đến các em học sinh, quý thầy cô Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24. Hi vọng, với việc ôn tập trên từng để thi sẽ hỗ trợ các em nâng cao kĩ năng giải đề thi. Chúc các em thành công với kết quả cao trong kỳ thi Olympic Tiếng Anh sắp tới!

LIKE NẾU BẠN THÍCH BỘ SƯU TẬP
Xem Giáo viên khác thảo luận gì về BST
Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24

Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24
Tóm tắt nội dung

Chúng tôi xin giới thiệu phần trích dẫn nội dung của tài liệu đầu tiên trong bộ sưu tập Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24 dưới đây:

Đọc đoạn văn sau và trả lời các câu hỏi:

Although they are an inexpensive supplier of vitamins, minerals, and high-quality protein, eggs also contain a high level of blood cholesterol, one of the major causes of heart disease. One egg yolk, in fact, contains a little more than two-thirds of the suggested daily cholesterol 5 limit. This knowledge has caused egg sales to plummet in recent years, which in turn has brought about the development of several alternatives to eating regular eggs. One alternative is to eat substitute eggs. These egg substitutes are not really eggs, but they look somewhat like eggs when they are cooked. They have the advantage of having 10 lower cholesterol rates, and they can be scrambled or used in baking. One disadvantage, however, is that they are not good for frying, poaching, or boiling. A second alternative to regular eggs is a new type of egg, sometimes called "designer" eggs. These eggs are produced by hens that are fed low-fat diets consisting of ingredients such 15 as canola oil, flax, and rice bran. In spite of their diets, however, these hens produce eggs that contain the same amount of cholesterol as regular eggs. Yet, the producers of these eggs claim that eating their eggs will not raise the blood cholesterol in humans.
20 Egg producers claim that their product has been portrayed unfairly. They cite scientific studies to back up their claim. And, in fact, studies on the relationship between eggs and human cholesterol levels have brought mixed results. It may be that it is not the type of egg that is the main determinant of cholesterol but the person who 25 is eating the eggs. Some people may be more sensitive to cholesterol derived from food than other people. In fact, there is evidence that certain dietary fats stimulate the body's production of blood cholesterol. Consequently, while it still makes sense to limit one's intake of eggs, even designer eggs, it seems that doing this without regulating 30 dietary fat will probably not help reduce the blood cholesterol level.
1. What is the main purpose of this passage?

(A) to inform people about the relationship between eggs and cholesterol

(B) to convince people to eat "designer" eggs and egg substitutes

(C) to persuade people that eggs are unhealthy and should not be eaten

(D) to introduce the idea that dietary fat increases the blood cholesterol level

Để có đầy đủ, chi tiết và đúng định dạng, bạn vui lòng tải Đề thi ViOlympic Tiếng Anh Lớp 12 - Đề thi số 24 để xem.
Đồng bộ tài khoản