Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ

Chia sẻ: Lê Thị Thao Thao | Ngày: | 1 đề thi

0
49
lượt xem
2
download
  Download Vui lòng tải xuống để xem file gốc
   Like fanpage Thư viện Đề thi Kiểm tra để cùng chia sẻ kinh nghiệm làm bài
Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ

Mô tả BST Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ

Với mong muốn cung cấp thêm nhiều tài liệu hay cho các bạn học sinh, Thư viện eLib đã chọn lọc và tổng hợp các đề thi tạo thành bộ Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ. Hy vọng rằng đây sẽ là những tài liệu hữu ích giúp các bạn học sinh ôn thi tốt hơn. Chúc các bạn thành công trong kì thi này nhé!

LIKE NẾU BẠN THÍCH BỘ SƯU TẬP
Xem Giáo viên khác thảo luận gì về BST

Tóm tắt Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ

Mời quý thầy cô và các em tham khảo đoạn trích trong BST Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ dưới đây của chúng tôi.

I. Pronunciation (1m)
* Choose the word with deferent pronunciation of the underlined part:

1) A. dates B. chores C. talks D. helps
2) A. looked B. arrested C. decided D. attracted
* Choose the word with the different stress pattern:
3) A. secure B. farbage C. pressure D. household
4) A. confide B. unwise C. husband D. concern
II. Vocabulary – Grammar – structure and expression (4ms)
5) My mother ___ the responsibility for running the household.
A. holds
B. takes
C. runs
D. bears
6) While I ___ TV last night a mouse ran across the floor.
A. watch
B. watched
C. are watching
D. was watching
7) I realized that someone was stealing my vallet when I ___ their hand in my jacket packet.
A. feel
B. felt
C. had felt
D. was feeling

Chúng tôi mong rằng BST Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 12 đề số 3 trường THPT Nguyễn Huệ sẽ là tài liệu tham khảo hữu ích cho quý thầy cô và các em học sinh.
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT NĂM 2011 - 2012 MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 12 ĐỀ SỐ 3 Trường THPT Nguyễn Huệ Thời gian: … I. Pronunciation (1m) * Choose the word with deferent pronunciation of the underlined part: 1) A. dates B. chores C. talks D. helps 2) A. looked B. arrested C. decided D. attracted * Choose the word with the different stress pattern: 3) A. secure B. farbage C. pressure D. household 4) A. confide B. unwise C. husband D. concern II. Vocabulary – Grammar – structure and expression (4ms) 5) My mother ___ the responsibility for running the household. A. holds B. takes C. runs D. bears 6) While I ___ TV last night a mouse ran across the floor. A. watch B. watched C. are watching D. was watching 7) I realized that someone was stealing my vallet when I ___ their hand in my jacket packet. A. feel B. felt C. had felt D. was feeling 8) The train ___ when we arrived at the station. A. was already leaving B. has left already C. had left already D. had already left 9) How long ___ English? A. do you learn B. did you learn C. have you learned D. are you learned 10) In my family, both my parents join ___ to give us a nice house and a happy house. A. hand B. a hand C. hands D. their hands 11) A true patriot will speak out if he is convinced that the country is following an unjust or ___ course of action. A. untie B. unpack C. unwise D. unknown 12) My responsibility is to wash the dishes and ___ the garbage. A. take up B. get out C. get up D. take out 13) ___ last week, he had never ridden a motorbike A. Since B. Until C. During D. After 14) “Where is Daisy?” – “She ___ ” A. is in her room studying B. studies in her room C. in her room is studying D. has in her room studied 15) “Did your family go to Hanoi for vacation?” – “My family ___ to go, but I got sick at the last minute” A. was planned B. had planning C. had been planning D. have planned 16) “Would you like to go to the pop concert?” – “Thank, but I ___ it already” A. had seen B. have been seeing C. have seen D. did see 17) Family is a base from which we can go into the world with confidence. A. part B. place C. position D. foundation 18) In any culture, parents usually ___ their children. A. supply B. suppose C. support D. supplement 19) Whenever problems come ___ , we discuss them properly to find solution quickly. A. up B. out C. down D. across 20) The accused did the ___ thing when he told the truth. A. exact B. right C. true D. accurate III. Writing (2,5ms) * Choose the underlined word or phrase that needs correcting. 21) Who does the household works in your family. A B C D 22) Some others prefer to stay unmarried because they enjoy their independent. A B C D 23) Dad is always willing to give a hand in cleaning the house. A B C D 24) The conical leaf hats is said to be a symbol of Vietnamese culture. A B C D 25) We believe that the children will feel safely in their family. A B C D * Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one. 26) Eight years ago we started writing to each other. A. We have rarely written to each other for eight years. B. Eight years is a long time for us to write to each other. C. We wrote to each other eight years ago. D. We have been writing to each other for eight years. 27) The boy was so lazy that he couldn’t stay up late to learn his lessons.  The boy was _______ to learn his lessons. A. lazy enough not to stay up late B. too lazy to stay up late C. lazy enough but he stayed up late. D. lazy enough to stay up late. 28) Having finished their work, the worker expected to be paid. A. The worker expected to be paid because they had finished their work. B. Having their work finished, the workers expected to be paid. C. Having expected to be paid, the workers finished their work. D. Having been finished their work, the workers expected to be paid. 29) I haven’t enjoyed myself so much for years. A. It’s years since I enjoyed myself so much. B. It’s years since I have enjoyed myself so much. C. It was years since I had enjoyed myself so much. D. It has been years since I have enjoyed myself so much. 30) John wishes he had remembered to send Mary a Christmas card.  John regrets ________ Mary a Christmas card. A. not to send B. forgetting not to send C. not remembering sending D. forgetting to send IV. Reading (2,5ms) * Read the following passage and choose the best answer A, B, C or D: (31) In my family, my wife, cathering, is the first person ......... up in the morning. She’s great! Normally I like to get up early too. (32) I hate going to bed, but I’m a good sleeper ………, my daughter and my dog often keep (33) me awake ……… nights. They’re full of energy and every day is full of new opportunities. Just seeing them makes me smile. (34) I don’t do ……… housework. I don’t cook. When I’m hungry I just want to eat – the idea of planning a meal is not some thing. I’m good at. I do a bit of vacuuming now and again (35) and I’m capable of cleaning the bath. I wish I had moree time to do ironing ……… I find that really calming. 31) A. get B. to get C. getting D. got 32) A. however B. moreover C. addition D. in case 33) A. during B. in C. between D. at 34) A. many B. much C. a lot D. lots 35) A. because B. although C. if D. unless * Read the passage and choose the best answer: The nuclear family, consisting of a mother, father and their children, may be more an American ideal than an American reality. Of course, the so-called traditional American family was always more varied than we had been led to believe, reflecting the very different racial, ethnic, class and religious customs among different American groups. The most recent government statistics reveal that only about one third of all current American familiess fit the traditional mould and another third consists of married couples who either have no children or have none still living at home. Of the final one third, about 20 percent of the total number of American households are single people, usually woman over sixty five years of age. A small percentage, about percent of the total, consists of unmarried people who choose to live together; and the rest, about 7 percent, are single, usually divorced parents, with at least one child. 36) With what topic is the passage mainly concerned? A. The traditional American family. B. The nuclear family C. The current American family. D. The ideal family. 37) The author implies that A. there has always been a variety of family arrangements in the US. B. racial, ethnic and religious groups have preserved the traditional family structure. C. the ideal American family is the best structure. D. fewer married couples are having children. 38) Who generally constitutes a one-person household? A. A single in his twenties. B. An elderly man. C. A single woman in her late sixties. D. A divorced woman. 39) The underlined word single in the passage refers to A. people who are unmarried. B. either men or women who get divorced. C. women over sixty-five years of age. D. All are correct. 40) According to the passage, married couples whose children have grown or who have no children represent. A. 3 percent of households. B. 7 percent of households. C. 20 percent of households. D. 33 percent of households. The end ANSWER I. Pronunciation (1m) 1. B 2. A 3. A 4. C II. Vocabulary – Grammar – structure and expression (4ms) 5B 6D 7B 8D 9C 10C 11C 12D 13B 14A 15C 16C 17D 18C 19A 20B III. Writing (2,5ms) 21C 22D 23C 24A 25C 26D 27B 28A 29A 30D IV. Reading (2,5ms) 31B 32A 33D 34B 35A 36C 37A 38C 39D 40D

 

Đồng bộ tài khoản