Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015

Chia sẻ: Lê Thị Thảo Thảo | Ngày: | 1 đề thi

0
29
lượt xem
0
download
  Download Vui lòng tải xuống để xem file gốc
   Like fanpage Thư viện Đề thi Kiểm tra để cùng chia sẻ kinh nghiệm làm bài
Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015

Mô tả BST Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015

Nhanh tay tải miễn phí bộ Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015 về tham khảo nhé các bạn. Hy vọng, việc luyện giải trực tiếp trên đề thi cụ thể này sẽ giúp được các bạn làm quen với cấu trúc đề thi, rút kinh nghiệm cho kĩ năng làm bài thi của mình. Chúc các bạn thành công!

LIKE NẾU BẠN THÍCH BỘ SƯU TẬP
Xem Giáo viên khác thảo luận gì về BST

Tóm tắt Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015

Bộ sưu tập Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015 là một trong những BST đặc sắc của eLib, được chọn lọc từ hàng trăm mẫu tư liệu một cách kỹ lưỡng, mời các bạn tham khảo đoạn trích sau đây:

I. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
1. A. delicious B. instruction C. important D. electrician
2. A. natural B. computer C. resource D. demand
3. A. intelligent B. environmental C. ability D. potential
4. A. disaster B. encounter C. determine D. concept
5. A. infinite B. assistant C. redundant D. reserve
II. Choose the correct answer to each of the following questions.
6. I sometimes take John’s coat instead of my own, because the two of them look so___.
A. original
B. comfortable
C. similar
D. the same
7. I am not very ___ on going to a football match today.
A. keen
B. enthusiastic
C. happy
D. interested
8. If I find out anything more about the accident, you will be the first person___.
A. who is known
B. who will know
C. knowing
D. to know

Thư viện eLib mong BST Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 11 (lần 2) trường THPT Yên Lạc 2 năm 2014-2015 sẽ giúp cho các em có thêm nguồn tư liệu tham khảo.
SỞ GD&ĐT VĨNH PHÚC KÌ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LẦN 2 TRƯỜNG THPT YÊN LẠC 2 NĂM HỌC 2014 -2015 —————— ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH KHỐI 11 Thời gian làm bài: 90 phút, không kể thời gian giao đề. Đề thi gồm: 04 trang. ——————— Họ và tên thí sinh:……….……….….………….; Số báo danh:…………… I. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words. 1. A. delicious B. instruction C. important D. electrician 2. A. natural B. computer C. resource D. demand 3. A. intelligent B. environmental C. ability D. potential 4. A. disaster B. encounter C. determine D. concept 5. A. infinite B. assistant C. redundant D. reserve II. Choose the correct answer to each of the following questions. 6. I sometimes take John’s coat instead of my own, because the two of them look so___. A. original B. comfortable C. similar D. the same 7. I am not very ___ on going to a football match today. A. keen B. enthusiastic C. happy D. interested 8. If I find out anything more about the accident, you will be the first person___. A. who is known B. who will know C. knowing D. to know 9. “To give someone a ring” is to ___. A. call him up B. admire him C. marry him D. call him down 10. “How fast was the car travelling?” – “About 50___” A. kilometer per hours B. kilometers per hour C. kilometer per hours D. kilometers per hours 11. What are the office hours where you work? “___, everyone comes in at eight and leaves at five.” A. General B. In generally C. In general D. In the general 12. The attendance is not important in this class but in the last class it ___ very seriously. A. has taken B. has been taken C. was taken D. was taking 13. A fax is a machine by which ___ over the telephone line. A. written messages can send them B. can send written messages C. can be sent written messages D. written messages can be sent 14. If I had gone to the party last night, I ___ tired now. A. am B. would have been C. would be D. were 15. He wishes he ___ your advice. A. took B. had taken C. has taken D. takes 16. “What’s all the noise about?” -“We had a bad accident ___ at the factory”. A. happened B. has happened C. happen D. happening 17. She told me that she ___ English literature. A. had been studying B. has been studying C. has studied D. would have studied 18. Why did they insist ___ so early last night? A. to leave B. leaving C. for leaving D. on leaving 19. We complained ___ the landlord about the condition of the house. A. on B. at C. with D. to 20. On hearing the news she fainted and it was half an hour before she ___ again. A. came up B. came round C. came over D. came forward 1 III. Read the text below and choose the correct word from the box for each space. There are more words than needed. in such According pressure put off rise risk several severe however GLOBAL WARMING Few people now question the reality of global warming and its effects on the world’s climate. Many scientists (21)_____ the blame for recent natural disasters on the increase (22)____ the world’s temperature and are convinced that, more than ever before, the earth is at (23)_____ from the forces of the wind, rain and sun. (24)_____ to them, global warming is making extreme weather events, (25)_____ as hurricanes and droughts, even more (26)____ and causing sea levels all around the world to (27)____. Environmental groups are putting (28)_____on governments to take actions to reduce the amount of carbon dioxide which is given (29)_____ by factories and power plants, thus attacking the problem at its source. Some scientists, however, believe that even if we stopped releasing carbon dioxide and other gases into the atmosphere tomorrow, we would have to wait (30)____ hundred years to notice the results. Global warming, it seems, is to stay. 21. --------------------- 24. --------------------- 27. -------------------- 30. ------------------- 22. --------------------- 25. --------------------- 28. --------------------- 23. --------------------- 26. --------------------- 29. --------------------- IV. Read the passage below and choose the correct answer for each of the following questions. Alzheimer’s disease impairs a person’s ability to recall memories, both distant and as recent as a few hours before. Although there is not yet a cure for the illness, they may be hope for a cure with a protein called nerve growth factor. The protein is produced by nerve cells in the same region of the brain where Alzheimer’s occur. Based on this relationship, scientists from the university of Lund in Sweden and university of California in San Diego designed an experiment to test whether doses of nerve growth factor could reverse the effects of memory loss caused by Alzheimer’s. Using a group of rats with impaired memory, the scientists gave half of the rats doses of nerve growth factor while giving the other half a blood protein as a placebo, thus creating a control group. At the end of the four-week test, the rats given nerve growth factor performed equally to rats with normal memory abilities. While the experiments do not show that nerve growth factor can stop the general process of decline caused by Alzheimer’s, they do show potential as a means to slowing the process significantly. 31. With what topic is this passage mainly concerned? A. memory of patients B. cures for Alzheimer’s disease C. the use of rats as experimental subjects D. nerve growth factor as a cure for Alzheimer’s 32. The word “impairs” in the first paragraph is most similar to which of the following? 2 A. affects B. destroys C. enhances D. increases 33. According to the passage, where is nerve growth factor produced in the body? A. in the cells in the body B. in red blood cells in the body C. in nerve cells in the brain D. in the muscle of the body 34. Which of the following could best replace the word “reverse” in the first paragraph? A. carry B. bring up C. override D. match 35. Which of the following can be inferred from the passage? A. Alzheimer’s disease is deadly. B. Though unsuccessful, the experiments did show some benefits derived from nerve growth factor. C. The experiments do not show any significant benefits from nerve growth factor. D. More work needs to be done to understand the effects of nerve growth factor. 36. The passage most closely resembles which of the following patterns of organization? A. order of time B. statements and illustration C. cause and effect D. alphabetical order 37.Which of the following is closest in meaning to the word “decline” in the second paragraph? A. conservation B. managing C. worsening D. disconnection 38. Which of the following could best replace the word “ potential” in the second paragraph? A. difficulty B. possibility C. dependability D. creativity 39. Which of the following could best replace the word “ significantly” in the second paragraph? A. considerably B. knowingly C. suggestively D. tirelessly 40. The relationship between nerve growth factor and a protein is similar to the relationship between Alzheimer’s and ___. A. forgetfulness B. a disease C. a cure D. a cancer V. Each of the following sentences contains 1 error. Find and correct them. The first one has been done as an example. 0. When man first learned how making a fire, he began to use fuel for the first time. 41. The first fuel he used was probably wooden. 42. As time passed, man eventually discovered that substances such as coal and oil will burn. 43. Coal was not used very wide as a source of energy until the nineteenth century. 44. With the coming of the industrial revolution, it was soon realized that production would double if coal was using instead of wood. 3 45. Nowadays, much of the huge factories and electricity generating stations use coal. 46. They would be impossible to function if there was no coal. In the last twenty or thirty years, however, the use of coal has declined. 47. As a result, there were changes in the coal industry recently. 48. There is more than coal enough in the world for man’s needs for the next two hundred years. 49. This is sure if our use of coal will not increase. 50. Unfortunately, however, about half of the world’s coal may never been used because of expensive coal mining. 0.making --> to make 43. --------------------- 46. --------------------- 49. ------------------- 41. --------------------- 44. --------------------- 47. --------------------- 50. ------------------- 42. --------------------- 45. --------------------- 48. --------------------- VI. Complete the following sentences by using the correct form of the words given. 51. I said “I’ve lost all my money at the races”, but my friend was ________________. SYMPATHY 52. He is nice but even his children sometimes laugh at his ____________________. STUPID 53. I am sorry about my ____________________ but I hate being kept waiting. PATIENT 54. The keys were locked inside the car, ___________________ a side window was open. LUCK 55. He was turned down for the job because he was not __________________. QUALIFY VII. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence before it. 56. It was the goalkeeper who saved the match for us. If it hadn’t……………………………………………………………………………… 57. John said he was sorry he had hurt her feelings. John apologised……………………………………………………………………….. 58. My mother was the most warm-hearted person I’ve ever known. I’ve……………………………………………………………………………………… 59. Although Christ was the stronger of the two, his attacker soon overpowered him. Despite his………………………………………………………………………………. 60. “That’s a lovely new dress, Jean,” said her mother. Jean’s mother complimented……………………………………………………………. Thí sinh không được sử dụng tài liệu. Cán bộ coi thi không giải thích gì thêm. 4 SỞ GD&ĐT VĨNH PHÚC TRƯỜNG THPT YÊN LẠC 2 —————— ĐÁP ÁN ĐỀ THI KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LẦN 3- MÔN TIẾNG ANH KHỐI 11 NĂM HỌC 2014 - 2015 I. (1pts) 1. D 2. A 3. B 4. D 5. A II. (3pts) 6. C 7. A 8. D 9. A 10. B 11. C 12. C 13. D 14.C 15. B 16. D 17. A 18. D 19. D 20. B III. (1pts) 21. put 24. According 27. rise 30. several 22. in 25. such 28. pressure 23. risk 26. severe 29. off IV. ( 2pts) 31. D 32. A 33. C 34. C 35. D 36. B 37. C 38. B 39. A 40. B V. (1pts) 41. wooden wood 44. using used 47. were changes have been changes 42. will burn would burn 45. much of many of 48. coal enough enough coal 43. wide widely 46. impossible unable 49. will not does not 50. been used be used VI. (1pts) 51. unsympathetic 53. impatience 55. qualified 52. stupidity 54. luckily 5 VII. (1pts) 56. If it hadn’t been for the goalkeeper, we would have lost the match. 57. John appologised for hurting/having hurt her feelings 58. I’ve never known a more warm-hearted person than my mother. 59. Despite his (superior) strength, Christ was soon overpowered by his attacker. 60. Jean’s moher complimented her on her lovely new dress. 6

 

Đồng bộ tài khoản