Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án

Chia sẻ: Dinh Vi Vi | Ngày: | 1 đề thi

0
70
lượt xem
5
download
  Download Vui lòng tải xuống để xem file gốc
   Like fanpage Thư viện Đề thi Kiểm tra để cùng chia sẻ kinh nghiệm làm bài
Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án

Mô tả BST Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án

Nhanh tay tải miễn phí bộ Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án về tham khảo nhé các bạn. Hy vọng, việc luyện giải trực tiếp trên đề thi cụ thể này sẽ giúp được các bạn làm quen với cấu trúc đề thi, rút kinh nghiệm cho kĩ năng làm bài thi của mình. Chúc các bạn thành công!

LIKE NẾU BẠN THÍCH BỘ SƯU TẬP
Xem Giáo viên khác thảo luận gì về BST

Tóm tắt Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án

Chúng tôi xin giới thiệu phần trích dẫn nội dung của tài liệu đầu tiên trong bộ sưu tập Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án dưới đây:

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently:(0.5pt)
1.
A. heated
B. added
C. needed
D. liked
2.
A. hair
B. house
C. hour
D. happy
II. Choose the best option:(2.5pts)
1.You must drink ______________________water everyday.
A. a lot of
B. many
C. few
D. a little
2.She doesn’t like pork, and ______________________ does her uncle.
A. either
B. so
C. too
D. neither
3. What about ______________________to see the detective movie tonight?
A. to go
B. going
C. go
D. went
4. Her brother plays soccer very ______________________.
A. good
B. better
C. well
D. bad
5. She likes bananas, ______________________ her mother.
A. so is
B. either does
C. so does
D. does too

Để xem đầy đủ tài liệu này, quý thầy cô và các em học sinh vui lòng download bộ sưu tập Đề KSCL môn Tiếng Anh lớp 8 Trường THCS Đồng Nai năm 2012 - 2013 và đáp án và xem thêm các tài liệu khác.
ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG TRƯỜNG THCS NĂM HỌC: 2012 – 2013 ĐỒNG NAI MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 8 Thời gian làm bài: 45 phút I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently:(0.5pt) 1. A. heated B. added C. needed D. liked 2. A. hair B. house C. hour D. happy II. Choose the best option:(2.5pts) 1.You must drink ______________________water everyday. A. a lot of B. many C. few D. a little 2.She doesn’t like pork, and ______________________ does her uncle. A. either B. so C. too D. neither 3. What about ______________________to see the detective movie tonight? A. to go B. going C. go D. went 4. Her brother plays soccer very ______________________. A. good B. better C. well D. bad 5. She likes bananas, ______________________ her mother. A. so is B. either does C. so does D. does too 6. Children ______________________ spend much time on video games. A. should B shouldn’t C. mustn’t D. have to 7. As far as I know telephone is Alexander Graham Bell’s ______________________ A. inventor B. invention C. invent D. invented 8. Let’s paint the house ______________________. It will be much cheaper . A. yourself B. herself C. ourselves D. themselves 9. Nga: “This is my sister,Lan” Van: “______________________ ” A. What can I do for you ? B. I’m afraid I’m busy now. C. Yes. That’s very kind of you. D. Nice to meet you, Lan. 10. Lan: “ Would you like to go to the movies tonight? ” Hoa: “ ______________________” A. Yes, I do. B. That would be nice C. I’d love to D. You’re welcome. III. Put the verbs in the brackets in the correct tenses or forms:(1.5pts) 1. He (meet) ______________________ the dentist next week. 2. Mai (water) ______________________ the plant evey morning. 3. I would like (eat) ______________________ some bananas. 4. We should (do) ______________________ morning exercises regularly. 5. Yesterday, Hoa and her aunt (go) ______________________ to the market. 6. Last year, Hoa (be) ______________________ a good student. IV. Rewrite the sentences so that they have the same meaning:(3pts) 1. My mother likes walking better than cycling. ->My mother prefers ………………………………… 2. He is a skillful volleyball player. -> He …………………………………………………………………………… 3. Let’s go for a drink. ->Would you like ………………………………………………………………………….? 4. Mr Lam is strong, so he can lift a heavy stone. -> Mr Lam …………………………………………enough……………………………………… 5. She ought to go to the market herself ->She should …………………………………………………………………………… 6)He can’t win the contest because his English is not good. -> His English …………………………enough…………………………….…………. V. Reading: 1. Use the words given to complete the text (1,5pts) helpful hospital neighbors disturb workers friendly I have many …………..(1). Some of them are teachers, some are……………(2) and some are officials. Neighbors are very…………….(3) They do not quarrel with one another. Most of them are educated and rich. They do not like to talk against and (4)………….one another. They speak solfly so that others may not get angry. They are also………….(5) .If someone is ill, they call a doctor or take him/her to………….(6) as quickly as possible. I am indeed very happy to live with such neighbors 1. 2. 3. 4. 5. 6. 2. Read the passage and tick True or False.(1pt) It is very important to have healthy teeth. Good teeth help us to chew our food. They also help us to look nice. How can you keep our teeth healthy? Firstly, we ought to visit our dentist every six months. Secondly, we should brush our at least twice a day- once after breakfast and once before we go to bed. Thirdly, we should eat food that is good for our teeth and our body: milk, cheese, fish, potatoes, rice, vegetables and fresh fruit. T F 1. To have healthy teeth is very important. 2. We ought to visit our dentist twice a year. 3. We should not brush our teeth after breakfast. 4. Milk, cheese, fish, potatoes, vegetables are bad for our body. —THE END— ĐÁP ÁN I. (0.5pt) 0,25 point for each correct answer. 1- D, 2- C II. (2.5pts). 0,25 points for each correct answer. 1- A, 2- D, 3- B, 4- C, 5- C, 6- B, 7- B, 8- C, 9-D, 10-C III. (1.5pts). 0,25 points for each correct answer. 1- will meet/ is going to meet 2- waters, 3- to eat, 4- do, 5- went, 6- was IV. (3pts). 0, 5 points for each correct answer. 1- My mother prefers walking to cycling. 2- He plays volleyball skillfully. 3- Would you like to go for a drink? 4- Mr Lam is strong enough to lift a heavy stone. 5- You should go to the market yourself. 6- His English is not good enough to win the contest. V. (2.5pts). Reading 1 .0,25 points for each correct word 1. neighbors 2.workers 3. friendly 4.disturb 5.helpful 6.hospital 2.0,25 points for each correct answer 1.True 2.True 3. False 4. False

 

Đồng bộ tài khoản