Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2019 có đáp án

Xin giới thiệu đến các em tài liệu Bộ 10 đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh 11 năm học 2019-2020 có đáp án. Tài liệu được biên soạn nhằm giúp các em học sinh ôn tập và nắm vững các kiến thức đã học của các bài trong chương trình HK1. Hi vọng đây sẽ là 1 tài liệu tham khảo hữu ích trong quá trình học tập của các em.

Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2019 có đáp án

 1. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 1

TRƯỜNG THPT CHÁNH THẮNG

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. machine           B. change                C. teacher                D. choose

2. A. condition          B. option                  C. suggestion          D. relation

II. Choose the one word or phrase A, B, C, or D that best completes the sentences or substitutes for the underlined word or phrase

3. It was so relaxing to be ________ close friends.

A. in                            B. between              C. among                 D. around

4. She's made friends ________ a little girl who lives next door.

A. to                            B. of                          C. by                         D. with

5. The children seem to be totally capable ________ working by themselves.

A. on                          B. of                          C. in                          D. for

6. Your friendship should be based on ________ trust.

A. basic                      B. fragile                  C. mutual                 D. blind

7. The company expects ________ from its employees.

A. constancy             B. quality                  C. interest                D. loyalty

8. I've got lots of ________, but only a few are really good friends

A. close friends        B. acquaintances   C. neighbors           D. partners

9. Friendship is a two-sided ________, it lives by give-and-take.

A. affair                      B. event                    C. aspect                  D. feature

10. Unselfishness is the very essence of friendship.

A. romantic part        B. important part     C. difficult part         D. interesting part

11. She pointed ____ the dog when it ran toward her.

A. to                            B. in                          C. on                         D. of

12. Are you interested ____ practicing speaking English?

A. of                            B. on                         C. in                          D. at

-----The End-----

Key

1. A   2. C   3. C   4. D   5. B   6. C

7. D   8. B   9. A   10. B   11. A   12. C

2. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 2

TRƯỜNG THPT MỸ ĐỨC

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. good                  B. gossip                  C. game                    D. geometry

2. A. money              B. notice                   C. glance                 D. ankle

II. Choose the one word or phrase A, B, C or D that best completes the sentences

3. Many people find it ________ lasting friendships.

A. difficult to make            B. difficulty in making

C. is difficult to make        D. difficult making

4. You ________ any friends if you ________ talking like that.

A. will win/ carry on                  B. won't win/ carry on

C. wouldn't win/ carried on       D. would have won/ had carried on

5. The aim of the culture festival is ________ friendship between the two countries.

A. promote                 B. promoting            C. to promote           D. being promoted

6. People he ________ turned out to be only fair-weather friends.

A. trusted                   B. has trusted          C. was trusting        D. had trusted

7. I believe that everyone has had ________ experiences in their life.

A. memorable           B. observable          C. acceptable          D. reflexible

...

---Để xem tiếp nội dung từ câu 8- 12 của Đề kiểm tra số 2, các em vui lòng chọn chức năng xem online hoặc tải về máy tính---

3. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 3

TRƯỜNG THPT HAI BÀ TRƯNG

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. hour                  B. half                       C. home                   D. house

2. A. union                B. useful                  C. under                   D. university

3. A. ethnic               B. northern              C. healthy                D. south

II. Choose the one word or phrase A, B, C or D that best completes the sentences

4. All the teachers work on an entirely ______ basis.

A. volunteer              B. volunteered        C. voluntary             D. voluntarily

5. They volunteer to take care of children who have been ______ by the AIDS epidemic.

A. supported             B. suffered               C. left                        D. orphaned

6. It's filthy in here! Are there any volunteers to help ______?

A. light up                  B. clean up              C. clear up               D. take up

7. The new law allows school districts to spend more money on less ______ children.

A. advantageous    B. disadvantageous     C. advantaged     D. disadvantaged

...

---Để xem tiếp nội dung từ câu 8- 12 của Đề kiểm tra số 3, các em vui lòng chọn chức năng xem online hoặc tải về máy tính---

4. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 4

TRƯỜNG THPT MAI CHÍ THỌ

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. Each nation has many people who voluntarily take care of others.

A. bring along           B. get on with          C. keep up with      D. look after

2. She had never imagined being able to visit such remote countries.

A. foreign                  B. faraway               C. friendly                D. desolate

3. I've heard a lot about Dr. James, and I'm looking forward ______ his talk tomorrow.

A. hear                       B. hearing                C. to hear                 D. to hearing

4. English classes will be set up for the disadvantaged children.

A. built                       B. started                  C. chosen                D. taken

-----Còn tiếp-----

5. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 5

TRƯỜNG THPT THANH ĐA

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. knocked           B. jumped                C. watched              D. phoned       

2. A. man                 B. lake                      C. date                    D. may

II. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

3. My uncle _____ you met yesterday is a lawyer.

A. which                    B. what                     C. whom                   D. whose

4. They took her to the International Hospital, ______ is only a mile away.

A. that                        B. which                   C. in which                D. where

-----Còn tiếp-----

6. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 6

TRƯỜNG THPT NGUYỄN BỈNH KHIÊM

KIỂM TRA 15 PHÚT HK1 NĂM HỌC 2019 – 2020

Môn: TIẾNG ANH - LỚP 11

Thời gian: 15 phút (không tính thời gian giao đề)

(Đề thi có 01 trang)

I. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. spacious          B. parcel                   C. part                       D. spa

2. A. talked                B. passed                 C. called                   D. washed

II. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

3. The man ________we met yesterday was the manager of a bicycle factory.

A. when                     B. whose                  C. which                   D. who

4. I don't like stories ______ have an unhappy ending.

A. when                     B. which                   C. whose                  D. where

-----Còn tiếp-----

7. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 7

TRƯỜNG THPT NGÔ GIA TỰ

Số câu: 12 câu trắc nghiệm

Thời gian làm bài: 15 phút

Năm học: 2019-2020

8. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 8

TRƯỜNG THPT NGÔ QUYỀN

Số câu: 12 câu trắc nghiệm

Thời gian làm bài: 15 phút

Năm học: 2019-2020

9. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 9

TRƯỜNG THPT LÊ THÁNH TÔN

Số câu: 12 câu trắc nghiệm

Thời gian làm bài: 15 phút

Năm học: 2019-2020

10. Đề kiểm tra 15 phút HK1 môn Tiếng Anh số 10

TRƯỜNG THPT NGUYỄN HUỆ

Số câu: 12 câu trắc nghiệm

Thời gian làm bài: 15 phút

Năm học: 2019-2020

...

---Bấm TẢI VỀ hoặc XEM ONLINE để xem đầy đủ nội dung các Đề kiểm tra 1-10---

Ngày:21/07/2020 Chia sẻ bởi:Denni

CÓ THỂ BẠN QUAN TÂM